Qui sóc

Sóc la Mercè,
optimista i somiadora d’un món millor

La meva passió és acompanyar a persones preocupades en l’alimentació, la salut i els valors socials i solidaris

Vaig començar a aprofundir en l’alimentació arrel d’uns problemes de salut. Una malaltia em va fer buscar i estudiar alternatives a les propostes mèdiques més convencionals on l’alimentació no era una prioritat. Vaig descobrir un món que em va apassionar. Els valors solidaris i socials han estat refermats gràcies als meus companys de camí de la cooperativa de consum Userda9.

Membre de l’Associació Catalana de Dietistes i Nutricionistes. Sòcia fundadora de mesquemenjar. Inicio una nova etapa en solitari: motivada per col·laborar amb professionals afins –educadors, cuiners, artistes, especialistes en salut…–, per promoure la salut i el consum responsable, a través dels hàbits alimentaris.

  • Tècnica Superior en DietèticaIFP Roger de Llúria
  • Tècnica en Dietètica i Nutrició – Consell Alimentari de la Mediterrània
  • Cursos de Cuina i Alimentació Natural – Ismet, E. Montse Bradford, Jorge Pérez Calvo, Esmeralda Berbel
  • Curs de Cuiner de Col·lectivitats – Consell Alimentari de la Mediterrània

També sóc Arquitecta Tècnica per la UPC.  Aquesta formació ha estat un complement en la concepció d’uns valors que han contribuït a fer de mi la persona que sóc. Vaig col·laborar en definir la carta de colors de les façanes de Barcelona i durant 11 anys em vaig dedicar plenament a la investigació i documentació històrica per al manteniment i restauració monumental, a Gabinete del Color.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close