Serveis

 

 • Tallers de cuina grupals i/o individuals

  Gran diversitat temàtica. L’objectiu, apropar pautes culinàries saludables i el més responsables possible. Per a tots els públics i col·lectius específics, també personalitzats per a particulars. De forma pràctica i participativa.

 • Activitats educatives per a escoles

  Projecte ‘De l’hort al plat’. Opcions i possibilitats a l’hora de comprar i cuinar a casa nostra. A través de jocs i tallers. Amb especial esment en els productes ecològics, de temporada i de producció local. Incidint en quins efectes positius té el consum d’aquests per a la salut, la societat i la sostenibilitat.

 • Formació per a manipuladors d’aliments

  Les bases de la higiene, la seguretat i la manipulació d’aliments i com tractar les intoleràncies i al·lèrgies alimentàries, així com en aspectes d’alimentació, nutrició i salut. A través de cursos i conferències.

 • Assessorament en restauració per a col·lectivitats

  Servei d’assessorament i valoració nutricional de menús. Per a residències, escoles, geriàtrics, etc. Realització de Plans d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics (APPCC) per garantir el control de qualitat i el compliment de la normativa vigent.

 • Coaching nutricional

  Acompanyament en el procés de fer canvis alimentaris. Com planificar i organitzar els àpats. Eines per a superar obstacles, transmetent actitud positiva i afavorint l’autogestió.

Serveis de nutrició conscient i saludable - Mercè Homar

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close