Xerrades amb degustació

Postres d’estiu sense sucre

JORNADES DE SALUT I GASTRONOMIA

En aquesta activitat aprofitarem la gran varietat de fruites de temporada per elaborar begudes i postres. Us sorprendrem perquè no utilitzarem sucres refinats ni greixos saturats! Explicarem recursos saludables per gaudir de dolços refrescants i també prepararem una beguda de civada, un gelat i una gelatina de fruites. Tot això, amb aliments de temporada, proximitat i ecològics.

CC Vil·la Florida
15 de juny, 19.00 a 21.00 h
Preu: Gratuït

 

Operació Estiu !

Els batuts verds i l’alimentació antioxidant ens ajuden realment a perdre pes ràpidament? Tenen altres funcions ? L’actual exposició a molt factors contaminants que generen tòxics dins l’organisme. Per contrarrestar-los necessitem vitamines, minerals, enzims, antioxidants, etc que trobem en fruites i vegetals. Ara bé, en consumim prou ? Què podem fer ? Parlarem d’això i més en un seminari amb degustació d’un tastet final.

CC Trias i Peitx (Riera Blanca)
26 de juny, 18.00 a 19.30 h
Preu: 7,46 € material: 2 €


Alimentació d’Estiu !

Amb la calor de l’estiu, ve de gust aliments que ens refresquin, però també tenim ganes de fer moltes activitats. El que menys ganes tenim és entrar a la cuina. Us explicarem consells ràpids i receptes fàcils per gaudir d’una alimentació saludable i refrescant. Parlarem d’això i més en un seminari amb degustació d’un tastet final.

CC Trias i Peitx (Riera Blanca)
3 de juliol, 18.00 a 19.30 h
Preu: 7,46 € material: 2 €

 

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close