a Castelldefels

Alimentació cardiosaludable

En aquesta activitat repassarem les pautes a seguir quan tenim alguna patologia cardiovascular. Els principals ingredients de la dieta mediterrània, com fruites, vegetals, llegums, fruits secs i cereals contenen grans quantitats de fibra, antioxidants, minerals, proteïnes vegetals i vitamines del grup B protegeixen la salut del cor. Al marge de la dieta, els metges afirmen que el principal factor de prevenció és no fumar, i també fer exercici físic. Us oferirem idees d’ingredients per a donar sabor als àpats sense abusar de la sal i repassarem com seguir una dieta adequada

Biblioteca Ramon Fernàdez Jurado– Castelldefels –
Dimarts, 26 de febrer, 18.30 a 20.00 h
Preu: GRATUÏT Cal inscripció prèvia

Dolços saludables

Quant sucre ingerim al llarg del dia ? No només penseu en la bosseta de sucre que poseu al cafè amb llet. Sabíeu que una sola llauna de Coca-cola o de tònica supera la quantitat diària de sucre recomanada per l’OMS? Que els iogurts naturals, desnatats o sense lactosa, porten més de tres terrossos de sucre? 

Per als que us agrada la rebosteria, us proposem alternatives saludables per gaudir de les postres amb receptes fàcils i originals. Algunes us sorprendran pels aliments naturals usats i perquè no utilitzarem ni el sucre refinat ni productes químics ni greixos saturats!

Biblioteca Ramon Fernàdez Jurado – Castelldefels –
Dilluns, 25 de març, 18.30 a 20.00 h
Preu: GRATUÏT Cal inscripció prèvia
A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close