A Taula. Jornades Gastronòmiques

Mites i creences dels llegums

Amb aquesta activitat, volem contribuir a fer difusió d’aquest aliment i tractarem de clarificar algunes idees errònies que es tenen. Posarem de manifest que els llegums són rics en nutrients, ens aporten importants beneficis per a la salut, són econòmics i promouen la biodiversitat.

Els experts ens recomanen que mengem llegums de 2 a 3 cops per setmana, per seguir una alimentació sana i equilibrada. Però, quants plats tens al cap amb llegums ? Us ensenyarem com fer preparacions ràpides: cremes, gaspatxos, patés, hamburgueses, croquetes, etc. Sabíeu que també podem fer un allioli de cigró ?

Prepararem “in situ” una recepta i farem desgustació.

Biblioteca Ramon Fernández Jurado
15 de maig, 18.30 a 20.00 h
Preu:  €

 

Patés vegetals

Els patés vegetals encaixen molt bé en qualsevol situació: un bon esmorzar o berenar (untat amb pa o farcint un entrepà), com aperitius (en canapès o amb crudités), en festes, per a pícnics, etc. Són fàcils i ràpids de fer i poden ser una bona solució en moments que no tenim molt temps per cuinar.

Seguirem unes pautes bàsiques però essencials per poder tenir eines per a la creativitat i aconseguir una diversitat de sabors. La base seran les verdures, els cereals, els llegums, els fruits secs i les llavors.

Prepararem “in situ” una recepta i farem desgustació.

Biblioteca Ramon Fernández Jurado
29 de maig, 18.30 a 20.00 h
Preu:  €

 

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close