a Barcelona

Esmorzars per a començar bé el dia ! 

Esmorzars saludables - Mercè Homar, alimentació conscient i saludable

La base d’una bona alimentació comença per un esmorzar saludable. Dels tres àpats principals, l’esmorzar ens subministra l’energia necessària per començar el dia i dur a terme les activitats quotidianes. Prendre un esmorzar adequat ajuda a millorar el rendiment físic i intel·lectual, a prevenir problemes de salut i a gaudir d’un millor benestar emocional.

Parlarem d’hàbits saludables, de creences i mites erronis sobre alimentació, i donarem idees per a no avorrir-nos. I acabarem amb el tastet d’alguna preparació !

CC Josep M. Trias i Peitx – Barcelona
Dilluns 8 d’abril, 10.00 a 12.00 h
Preu: 13,79 € Material: 2 €

Batch cooking

Cuinar més el diumenge per cuinar menys durant la setmana!

Aquest és el lema del Batch cooking o cuina en línia, dedicar una sessió de 2-3 hores a preparar diferents aliments i plats per després fer combinacions ràpides durant la setmana.

Partint d’uns menús setmanals ben planificats i d’una organització prèvia a la cuina, estalviem l’estrès de  pensar què menjarem, guanyem temps la resta de la setmana, mengem més saludable, estalviem diners i evitem que se’ns facin malbé els aliments comprats. Tot són avantatges!

I us oferirem un tastet d’alguna preparació !.

CC Trias i Peitx (Riera Blanca)
Divendres, 26 d’abril, 18.00 a 20.00 h
Preu: 13,79 € material: 2 €

Com gestionar l’estrès a través de l’alimentació

Bombons de carbassa - Mercè Homar, alimentació conscient i saludable

L’estrès és un problema que més o menys afecta a tothom. Quan el patim durant molt temps, ens acaba passant factura (esgotament, mal humor, malalties, etc.).

Una alimentació saludable i regular pot contribuir a que l’organisme venci, si més no, alguns dels seus efectes negatius. Identificarem els nutrients que hem de reforçar i per tant quins aliments són més recomanables i no menys important, quins aliments hem d’evitar. Oferirem un tastet d’alguna preparació !

CC Trias i Peitx (Riera Blanca)
Divendres, 10 de maig, 18.00 a 20.00 h
Preu: 13,79 € material: 2 €
A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close