Alimentació saludable i sostenible

Propostes per al primer trimestre 2020

Desprès dels dies de grans celebracions i canvis en els hàbits alimentaris diaris, us presento idees per a recuperar l’energia i tenir cura de la salut, protegir i respectar el mediambient, i sobretot gaudir dels aliments de temporada.

Us he preparat diversos tallers, com ara, Cuina saludable per a convidats, Cremes i llegums d’hivern, Esmorzars i berenars saludables, Cuina de reaprofitament, Cuina de carmanyola i Cuina Vegana amb receptes adaptades als productes de temporada.

Tallers infantils

No ens oblidem dels més petits, del granet de sorra que podem aportar a la seva educació en aquest terreny, de l’alimentació conscient i saludable. D’una banda teniu els tallers de Cuina en família i per un altre costat els tallers infantils. Hi ha propostes per a totes franges d’edat: de 4 a 7 anys, de 5 a 8 anys o de 8 a 12 anys. Segur que hi trobeu la que us encaixa a les vostres necessitats.

Showcooking

Seguim a la Biblioteca de Castelldefels, amb activitatsdegustació (showcooking), de manera que podeu aprendre un munt de coses sobre un tema concret i tastar-ho allà mateix. Concretament aquest cop parlarem dels probiòtcis

Què us sembla? Moltes opcions, moltes oportunitats per seguir aprenent i gaudint de la cuina amb l’objectiu de millorar la nostra salut i ser plenament conscients del que comporta quant a la nutrició, el medi ambient, la petjada ecològica i els residus. Tant de bo trobeu el taller o xerrada que esteu buscant i s’ajusti al vostre calendari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close