Hivern, temps de refermar-nos

Propostes per al primer trimestre de 2018

Cuina d'hivern 2018 - Mercè HomarAny nou, temps de canvis, de nous propòsits. Qui més qui menys es marca fites, objectius, reptes per renovar-se. Jo també m’he fet els meus, començo nova etapa, amb il·lusions renovades i moltes ganes de compartir-les amb vosaltres. La cuina, l’alimentació és un dels vostres objectius? Us hi apunteu? El viatge no acaba mai i millor fer-lo acompanyat. Us convido.

Per aquest trimestre us faig propostes de tota mena, per a totes les edats, nivells, generals i específiques, i d’una o varies sessions. Segur que n’hi trobeu alguna que sigui interessant. Per a mi, totes tenen alguna característica diferent dins de la cuina saludable i conscient. Es tracta de tallers pràctics per a que no us faltin idees. Com millor mengem, millor estarem nosaltres… i el medi ambient… i les persones que ens envolten.

Propostes familiars

Si esteu interessats en fer cuina en família, entre gener i març teniu diferents opcions: a la Vil·la Florida, a Ateneu l’Harmonia, al CC Navas, i al Sortidor. I a la Biblioteca Ramon Fernández Jurado de Castelldefels experimentarem amb fruits secs i farem dolços sense sucre!

I seguim amb el taller de Les teves Primeres Receptes per als infants de 8 a 12 anys, que s’atreveixen a venir sense els pares.

Tallers

Segueixo amb els meus tallers de sempre: cuina vegetariana per a No vegetarians i cuina conscient de temporada. Si voleu tallers més especialitzats, aquest trimestre us n’ofereixo un de postres saludables, un de sopes i cremes d’hivern, un altre d’hamburgueses i croquetes vegetarianes, i un de receptes riques en calci.

Xerrades

Canviant de tema, si us interessen els mites i llegendes urbanes sobre alimentació, o com organitzar-vos i estalviar temps a la cuina teniu aquí un parell de xerrades.

Conceptes bàsics

Finalment, inicio un taller de conceptes bàsics que anomeno cuina de base. No cal considerar-se maldestre o principiant, explicarem conceptes bàsics o els donarem la volta als conceptes que pensàvem que eren bàsics i en realitat no ho són tant. Mai està de més refrescar idees, repensar el que ens havien dit.

Escolliu el/s que més us agradi/n o us vagi/n bé.

Si teniu dubtes o voleu més informació de com es desenvoluparan les activitats, no dubteu en enviar-me un mail, si voleu. Ja sabeu on trobar-me.

Cuina d'hivern. 2018. Mercè Homar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close