Propostes de primavera, sempre saludables

Programació segon trimestre 2018

Tenim nous cursos, tallers i xerrades per a aquesta primavera, una oferta que espero que sigui del vostre interès. Incidim un cop més en conceptes i aspectes similars, adaptant-los als productes de temporada i de camí ja cap a la cuina d’estiu.

Com al trimestre anterior, aquesta primavera trobareu activitats de tota mena: específiques, temàtiques, infantils, amb degustació… a un bon grapat de centres de Barcelona i àrea metropolitana. Trieu la que més us agradi i fem via cap a la cuina conscient i saludable.

Cuina conscient i de temporada, cuina en família i cuina vegetariana per a no vegetarians ja són un clàssic que us poden servir com a introducció si sou nous/noves en el tema o com a recordatori de conceptes si voleu refrescar la memòria. En el cas de la cuina en família, us recordo que teniu una oferta múltiple: a la Vil·la Florida, a Ateneu l’Harmonia, al CC Navas i al Sortidor. Segur que la programació d’alguns d’ells s’ajusta als vostres horaris o necessitats.

A aquests tallers intemporals s’hi afegeixen dos més que també són molt interessants: esmorzars vegans, al CC El Sortidor i patés vegetals amb crackers al CC Navas.

Pel que fa a tallers específics de la primavera hem programat cremes, sopes i gaspatxos i llegums de temporada per fer en amanida i en gaspatxo, ara que arriba la calor i canvien també els hàbits i els processos digestius.

I finalment també tenim els tallers infantils, un altre clàssic que no pot faltar en cap època de l’any, per a infants de 8 a 12 anys, a l’Ateneu l’Harmonia de Barcelona, perquè aprenguin les seves primeres receptes. Seguint amb les xerrades, tindrem també unes xerrades amb degustació sobre alimentació conscient, saludable i transformadora o sobre mites i creences dels llegums, les dues al CC Trias i Peitx, a la Riera Blanca.

Per últim, us ofereixo A Taula. Jornades gastronòmiques a Castelldefels, a la Biblioteca Ramon Fernández Jurado. Teniu dues opcions: mites i creences dels llegums i patés vegetals.

Molta teca aquesta primavera!!

Si teniu dubtes o voleu més informació de com es desenvoluparan les activitats, no dubteu en enviar-me un mail o fer-me un truc. Ja sabeu on trobar-me. Al vostre servei. Per l’alimentació conscient i saludable.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close