Sant tornem-hi! En marxa un altre cop

Primavera i tardor són èpoques de canvi. Canvis de temps, canvis personals, que en el cas de la tardor es combinen amb la tornada a la feina, a la rutina, als antics horaris, als vells costums. O no? També pot ser el moment de fer canvis d’hàbits, nous propòsits per cuidar una mica més de nosaltres mateixos. I què us puc dir jo en aquest sentit? Doncs que l’alimentació jugarà un paper primordial en aquest procés i depèn de nosaltres que estigui en un nivell o en un altre, que com més la cuidem, més sòlida serà la base de la resta de la nostra salut.

Moniatos, carbassa, castanyes, magranes, cuina vegetariana, aliments de temporada… els cursos i tallers monogràfics que podeu fer amb mi aquest trimestre són variats i amplis. I conscients i saludables, com sempre, és clar. Específicament de tardor hi trobareu Receptes amb moniato, Aliments imprescindibles per a la tardor, un Especial moniato i castanya i un taller infantil per fer Bombons de castanya i moniato el dia de la Castanyada.

Amb els més menuts també podeu anar al taller de Cuina en família, un clàssic que anem repetint cada trimestre. Un altre clàssic que no falla és el taller específic de Cuina vegetariana per a no vegetarians. No us els perdeu!

Com gestionar l’estrès amb l’alimentació i Cuina saludable i sostenible són els tallers llargs, de 8 sessions, que podeu fer aquest trimestre. Són tallers en profunditat però sense arribar a ser exhaustius, aptes per a tothom, no calen coneixements previs. El que compta és la motivació.

A la categoria d’intemporals o genèrics us proposo unes ofertes molt interessants: com fer Tapers saludables, com fer Esmorzars i berenars infantils diferents, variats i saludables, com Cuidar la salut dels nostres ossos i articulacions i aprendre més del calci i els aliments que en contenen i com Cuinar sense sucre, amb alternatives d’aliments naturals, sense edulcorants artificials. Finalment, ja de cara a festes, un altre clàssic: Nadal sense remordiments, per tenir eines al nostre abast que ens ajudin a mesurar i contrarestar els àpats de les festes de Nadal, de nou el trencament de la rutina i els hàbits alimentaris.

I el trimestre que ve, seguirem amb més propostes, tallers i formacions al voltant de l’alimentació conscient i saludable. No us els perdeu! Salut!

Cuina de tardor - Mercè Homar, cuina conscient i saludable

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close